maanantai 16. marraskuuta 2009

Muuttomyssy

Netti- ja neulontariippuvuus vievät jo uhkaavasti energiaa töiltä. Nyt käynnissä oleva muutto taitaa palauttaa meikäläisenkin maan pinnalle. Muuttoa odotellessa heräsin talveen ja värkkäsin tämän myssyn Dropsin Merinosta. Malli on nimeltään Lue.

Toteutus oli aivan yksinkertaisesti oikeilla ja nurjilla silmukoilla, mutta silti jälki on jotain hiukan erilaista. Sovelsin ohjetta tälle ohuemmalle langalle. Lisäspeksejä voi lukea muistiinpanoistani ravelryssa. Myssy ei vielä laskeudu ihan niin kauniisti kuin haluaisin, mutta käytössä se sitten toivon mukaan mukautuu pollaan.

Muuttoauto tosiaan saapuu muutaman tunnin päästä, joten tämä tekstikin on nyt kiireessä kyhätty. Luvassa on isompi asunto (lisää tilaa langoille!) ja sen järjestely ja sisustaminen kestänee tovin. Saapa nähdä, jäävätkö neulomukset sivuun, kun ompelukone alkaa surrata sisustusjuttuja...

maanantai 9. marraskuuta 2009

Jyrkkä ei talviunille

Lähestyvä talvi on saanut tämän bloggaajan melkein vaipumaan talviunille. Tiukka päätös jaksamisen puolesta on nyt kuitenkin tehty! Vitamiinit ja ulkoilu saavat luvan pitää silmät auki päiväsaikaan ja energiatason korkealla! Nyt kun kirjoitin sen tännekin, niin sehän tapahtuu, eikö?Neuletouhujen osalta syyskuu oli hidas, mutta lokakuussa tahti jo parani. Pipo ja huivi kummitytölle valmistuivat, samoin pari salaista projektia. :) Nyt alkaakin sitten loppukiri joulua kohti!