torstai 26. helmikuuta 2009

Sirdar

Tein tänään mukavan löydön, nimittäin neuleohjeita viime SNY-paketissa saamalleni Sirdar Juniper -langalle. Oikeastaan tuolla sivulla on vasta kuvia, ja varsinaiset ohjeet löytyvät ilmeisesti kaupoista. (Tuo sivusto oli hiukan hämmentävästi rakennettu...) Tärkeintä kuitenkin on, että löysin noita kuvia. Tuo lanka on niin monisävyinen ja rakenteeltaankin erikoinen, että on vaikea kuvitella, minkälainen neulepinta siitä tulee valmiiseen vaatteeseen. Kiitos vielä hyvä SNY! Tämä lanka on kyllä kiehtova uusi tuttavuus.

Myös SNY-pakettien suunnitteleminen on ollut hauskaa ja innostuksissani olen hankkinut materiaalit jo pariin seuraavaankin pakettiin. Samalla olen saanut hyvän syyn käydä lankaliikkeissä, ja onpa jotain tarttunut itsellekin matkaan. Lankahamstereihin en onneksi siis ryhtynyt, vaikka olen innolla jo pidempään seurannut sitäkin touhua.

sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Ensimmäinen SNY-paketti ikinä!

Ensimmäinen SNY-pakettini saapui tiistaina! Olin itse toisella paikkakunnalla, mutta onneksi puolisoni suostui avaamaan paketin ja lähettämään kännykkäkameranäppäyksen sisällöstä. Puhelimessa tietysti tenttasin tarkasti, millainen sisältö paketissa oli! Sieltähän löytyi 200 grammaa Sirdar Juniper -villasekoitelankaa, ystävänpäiväkortti ja suklaarasia. Nyt kun vihdoin sain kuvan otettua, niin suklaat on tietysti jo syöty. Tuossa näkyy kuitenkin tärkein eli langan ihana monisävyisyys: vihreää, sinistä ja violettia. Väriyhdistelmä on hurmaavan kaunis jo tuossa kerässä. En malta odottaa, miltä se näyttää valmiissa vaatteessa!