torstai 26. helmikuuta 2009

Sirdar

Tein tänään mukavan löydön, nimittäin neuleohjeita viime SNY-paketissa saamalleni Sirdar Juniper -langalle. Oikeastaan tuolla sivulla on vasta kuvia, ja varsinaiset ohjeet löytyvät ilmeisesti kaupoista. (Tuo sivusto oli hiukan hämmentävästi rakennettu...) Tärkeintä kuitenkin on, että löysin noita kuvia. Tuo lanka on niin monisävyinen ja rakenteeltaankin erikoinen, että on vaikea kuvitella, minkälainen neulepinta siitä tulee valmiiseen vaatteeseen. Kiitos vielä hyvä SNY! Tämä lanka on kyllä kiehtova uusi tuttavuus.

Myös SNY-pakettien suunnitteleminen on ollut hauskaa ja innostuksissani olen hankkinut materiaalit jo pariin seuraavaankin pakettiin. Samalla olen saanut hyvän syyn käydä lankaliikkeissä, ja onpa jotain tarttunut itsellekin matkaan. Lankahamstereihin en onneksi siis ryhtynyt, vaikka olen innolla jo pidempään seurannut sitäkin touhua.

3 kommenttia:

 1. Mukavaa jos tykkäät langasta! Täällä alkaa olla seuraava paketti jo lähtövalmiina ;)

  Hyvää alkavaa maaliskuuta!

  T: SNY

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaulurikehuista! Ohje on oma. Itse asiassa tuo saamasi Sirdarin lanka sopisi tosi hyvin kauluriin. Tarvitsisit sitten samansävyisiä ohempia lankoja reunukseen.
  Toisaalta sait aika paljon lankaa, ja lopuille voisi olla vaikea keksiä käyttöä.
  Yritän kirjoittaa ohjetta, tulen hihkumaan kun se on valmis.

  VastaaPoista