maanantai 2. elokuuta 2010

Viime kerralla esittelemälleni riemunkirjavalle neuleelle on nyt vihdoin löytynyt malli, jota (suurinpiirtein) aion noudattaa. Käytän Dropsin ohjetta tehdäkseni kummitytölle neuletakin. Toivottavasti sille löytyy käyttöä koulunsa aloittavan typykän arjessa.


Tänä kesänä kirjavat langat ovat jotenkin kummasti innostaneet. Muistelen jonkun kuvailleen ylläolevaa Lidlin sukkalankaa hattaraoksennukseksi, enkä voi oikein väittää vastaankaan... Reikäsukat ovat älyttömän mukavat nyt, kun helteiden hellittäminen alkaa viluttaa varpaita.

Näiden sukkien malli on harvalukuisen käsityökirjastoni teoksesta Sukkia, joka kuuluu Villit silmukat -kirjasarjaan. Ystäväni luona selailin juuri saman sarjan myssykirjaa, mutta en ollut siitä aivan niin innoissani. Tätä Sukkia-kirjaakin olen aiemmissa posteissani tainnut moittia, mutta jos ohjeiden orjallinen noudattaminen ei ole tärkeää, niin eivät ne kirjan pieneet virheet ja epäjohdonmukaisuudetkaan niin häiritse. Aiemmin olen tehnyt kahdet sukat saman kirjan ohjeilla.

1 kommentti:

  1. Kivat sukat, nuo olisi varmaan kivat unisukkinakin :)

    VastaaPoista