sunnuntai 30. elokuuta 2009

Neulesyksy alkaa

Rippilahjaksi tekemäni Nalu Mitts -kämmekkäät eivät sitten koskaan ehtineet kuvaan asti. Lahjojeni kanssa näin käy huolestuttavan usein. Saan työn valmiiksi niin viime tipassa, että kuvaamiseen ei vain jää aikaa! Tällä kertaa meidän täytyi istua vielä kymmenisen minuuttia autossa kyläpaikan pihassa muiden odottaessa, että saan toisen kämmekkään valmiiksi. Onneksi olimme etuajassa, joten emme varsinaisesti myöhästyneet sovitusta vierailuajasta. Rippilapsi itse tykkäsi lahjoista - tai oli ikäisekseen erityisen kohtelias. :)


Noita kämmekkäitä varten olin tietysti ostanut lankaa reilusti, joten tässä näkyy nyt tuo sama Novita Florica -lanka jo seuraavassa työssä. Kummipoika täyttää pian vuoden ja kuvassa ovat hänelle lahjaksi tulevat lapaset. Jotain muutakin pitänee vielä pakettiin keksiä, mutta tuossa on ainakin alku.

Lapaset ovat alku myös neulesyksylle. Kesäisiä neuleita ei enää tee mieli tehdä ja ihana talvilangat houkuttelevat aivan uudella tavalla. Neulesyksy näyttääkin jo varsin kiireiseltä. Lokakuussa sisko täyttää pyöreitä vuosia, joulukin jo lähestyy ja osallistun ainakin yhteen vaihtoon. Neulottava ei siis tule hetkeen loppumaan! Kun vielä saisi viimeisteltyä keskeneräisetkin työt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti