tiistai 31. maaliskuuta 2009

SNY-lanka puikoilla!

Salaisen neuleystävän viimeksi lähettämässä paketissa ollut Elfin-lanka pääsikin jo heti puikoilla. Laitan kuvan, kun vain ehdin. Nyt piti tulla kuitenkin tänne tilittämään, että valvoin viime viikonloppuna yhtenä yönä kolmeen asti, kun en vain malttanut laskea neuletta käsistäni! Monet SNY-rinkiläiset lienevät vanhoja konkareita tässä, mutta minulle tällaisiin mittoihin paisuva neulekuume on jo jotain tavatonta. Hui.

Hui on sikälikin sopiva ilmaus, että huivia yritän siitä saada aikaiseksi. Malli on Ullassa julkaistu Fifi 2. Lanka ei tietenkään riitä, mutta tilaan jostain lisää. Tämä on kyllä aivan minun tapaistani - aloittaa käsityö, vaikka tiedän jo heti alussa, että materiaaleja ei ole riittävästi. Lanka oli vain niin ihana tuntuista, että siitä piti heti päästä tekemään jotain. Myssyä en uskaltanut yrittää, kun mohair tuppaa paljasta ihoa vastaan minua kutittelemaan. Huivin voi sentään aina kietaista korkeakauluksisen puseron tai takin päälle. -Hmm, tuossakin taisi olla epätoivoista selittelyn makua. Ehkä neulomisella ei aina tarvitse olla muuta funktiota tai päämäärää kuin se nautinto, jonka kaunis puikoilla soljuva lanka tuottaa!

2 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että löysit mieleisen mallin elfinille :)

  Seuraava paketti alkaa muuten olla valmiina lähtöön...

  Hyvää viikonloppua,

  T:SNY

  VastaaPoista
 2. Voi, jännittää jo!

  Nyt itse asiassa huomasin, että Elfin ei taitaisi edes kutittaa - mohairia siinä on kuitenkin sen verran vähän. Huivi siitä nyt kumminkin tulee. Lankatilauskin on jo tehty. :)

  VastaaPoista