tiistai 24. maaliskuuta 2009

Suklaata!

Odotettu paketti saapui Salaiselta Neuleystävältä. En voi olla ihailematta ihmisiä, joilla värikoordinaatio on hallussa. Tämä paketti vei sydämeni suklaan ja vaaleanpunaisen sävyillään.

Geisha-patukan nähdessäni minun oli pakko mennä sähköpostiin kurkistamaan, mitä oikein kirjoitin SNY-lomakkeeseen. En kuitenkaan ole paljastanut siellä Geisha-pahettani, vaan SNY luki ajatukseni. Kyseessä on siis ehdoton lempisuklaani, jota olen rakastanut aivan pienestä pitäen.

Lankoja paketissa oli kerä ihanan herkullista Elfiniä ja kokonaista neljä kerää GarnStudion Safran-puuvillalankaa. Värit olivat juuri minulle mieleiset - sitten vain etsimään ohjeita! Kiitos, SNY, ihanasta paketista!

2 kommenttia:

  1. Kivaa kun tykkäsit paketista! On ollut mukavaa suunnitella :) Geisha on muuten minunkin lempparisuklaata!!

    T: SNY

    VastaaPoista
  2. Hih, mukava tietää, että meitä Geisha-addikteja on muitakin! Kriisin paikka tosin oli muutama vuosi sitten, kun Geisha-patukan rakenne ja kääre muuttuivat! Aluksi uusi malli ei maistunut yhtä hyvältä, sillä täytettä on nyt suhteessa selvästi vähemmän, mutta kaikkeen näköjään tottuu. Onneksi Geishaa on muissakin muodoissa. :) Huh, tästä taitaa tulla sellainen kuva, että minulla on paha suklaaneuroosi... No, eipä tuo pahasti mene metsään!

    VastaaPoista