sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Loppuvuoden neulesaldoa

Mitähän tässä välissä on tullut tehtyä... Syksyllä aloittamani taikabolero tuli ajallaan valmiiksi ja meni synttärilahjaksi siskolle lokakuussa. Sitä varten ostettua valkoista Rose Mohairia jäi vielä yli, joten tekaisin siitä Pumpulihuivin anopille joululahjaksi. Ihanasta Zauberballista tein kämmekkäät lankomiehelle jo heinäkuussa(!!!), mutta viime metreille jäi vielä vastaavien violetin sävyisten tekeminen tämän puolisolle. Vuoden alkuun jäi neuletakin tekeminen ystävän lapselle sinisestä Nalle-langasta. Siitä tuli aika kiva... Tässä kuvaa tekovaiheesta:


Hmm, jotenkin on sellainen olo, että jotain unohtui. Tästä blogista piti kaiken lisäksi tulla muistilista itsellekin kaikesta tehdystä.... Nykyään on elämässä niin paljon muistettavaa, että asiat pitäisi kyllä kirjata ylös heti, kun ne muistaa.

Niin, se piti vielä kertomani, että miehelleni työllä ja tuskalla, hiellä ja verellä valmistamani neuletakki joutui koiran syömäksi. Siis aivan todella. Vaate oli miehen jäljiltä jäänyt sohvalle ja koira oli ilmeisesti syönyt sen päällä luuta tai muuta vastaavaa ja takki kärsi siinä sitten kolhuja. Todistajia ei ole. Otan tuosta vielä kuvan ehtiessäni, niin nuokin jäljet tulevat ikuistetuiksi. Mies ei ollut kuitenkaan erityisen pahoillaan, vaan haluaa isot ruudulliset paikat reikien päälle - lisäävät varmaan romantiikkaa perusvaatteeseen. :)

1 kommentti: